Test yourself with this parenting pop quiz on trendy baby gear

Get your quantity 2 pencils all set, I’m putting your parenting awareness to the test. Oh jeez, I now seem like a dinosaur.

Checks these days would be completed on personal computers, not Scantron. Alright, nicely … Pretend this is taking place on a Chromebook and I’ll be uploading your results to Canvas.

Have I previously misplaced you? Superior. Get ready you to be even a lot more perplexed.

Today’s pop quiz is on crucial vocabulary phrases that new dad and mom know. But never stress, at least it’s several decision.

Select the best definition for the adhering to:

1. Toddler Breeza

A. Essential oil diffuser for the nursery

B. Method dispenser

C. Air filter

D. Easy-to-use cloth diapers

2. Snoo

A. Robotic bassinet

B. Hat that screens an infant’s temperature

C. Toddler food items in a squeezable pouch

D. Ap that assembles pictures into an fast child reserve

3. Oogie Bear

A. Vibrating stuffed animal

B. A washable mit for bathtime

C. Teddybear-formed ice pack for injuries

D. Nose and ear gadget

4. Hatch

A. Portable security gate

B. Plastic foodstuff container for toddlers

C. Sound equipment and nightlight

D. Doorway jumper

5. Willow

A. Crib manufactured of sustainably harvested wood

B. Dehumidifier

C. Baby keep track of

D. Wearable breast pump

6. Wubbanub

A. Cradle-cap cream

B. Wallaby-formed bathtub

C. Pacifier with hooked up stuffed animal

D. Toddler scooter

7. Windi

A. Fart whistle that inserts into the bum

B. Sun-blocking shade for the car or truck

C. Musical cell

D. Seat protector for grocery cart

8. Soothie

A. Teething washcloth

B. Vibrating chair

C. 1-piece pacifier

D. Aloe nursing pad

9. Halo

A. Wearable blanket

B. Online video sport collection

C. Bassinet

D. All of the previously mentioned

10. Owlet

A. Academic ap for toddlers

B. Monitoring sock and digital camera

C. More soft auto seat

D. School cost savings account

Reply Crucial: 1:B, 2:A, 3:D, 4:C, 5:D, 6:C, 7:A, 8:C, 9:D, 10:B

Grading Diagnostic:

8-10: When is the final time you slept or showered? It sounds like you may well be a manufacturer new mum or dad.

5-7: Are you a grandparent? You are familiar with a great deal of these products but refuse to use a Windi.

1-4: You suspect I made some of these words up, right? If anything, I went easy on you. I in essence nestled you up in a Bobby, crammed an EZPZ with liquid from a Haakaa, and popped it in your mouth. You’re welcome.

Jennifer Bardsley publishes publications beneath her own identify and the pseudonym Louise Cypress. Obtain her on line on Instagram @jenniferbardsleyauthor, on Twitter @jennbardsley or on Facebook as Jennifer Bardsley Creator. Email her at [email protected]l.com.